26 Temmuz 2011 Salı

Bugün senin doğum günün..

Bugün senin doğum günün..



Dün gibi aklımda unutmak mümkün değiil sabah telaşla kalktım son saatlerin dedim bendeki, bana bağımlı yaşadığın son saatlerin son dakikaların bağımız kopuyor dedim gidiyorsun benden..

Evi topladım, tekrar eşyalara göz attım eksik varmı diye eksik olsa ne olacak sanki ama telaş işte, çiçekleri suladım tamam hazırım dedim. Kendim kullanayım arabayı dedim yok dedi baba bugün ben kullanayım 9 ay hamilelikten eser yoktu son saatlerde bari hamileymişsin gibi davran dedi peki dedim, oturdum yan koltuğa doğru sana kavuşmaya...
Son bana bağlı fotoğrafında belliydi nasıl olacağın, kime benzeyeceğin, ne kadar çirkin olacağın..

Çok ağladın haklıydın bende yaşadığın 9 karanlık dar aydan sonra çok ağladın..Sonra yanıma geldin, sustun ben ağladım..
Seni gördüğüm ilk saniyede çok çirkinsin dedim sana çirkinsin ama benimsin, benimlesin.. Hoşgelmişsin aramıza..

Beni anne yaptığın o gün değişti hayat bende..

İyiki doğdun. Doğum günün kutlu olsun. Şansın bahtın hep açık olsun..







.

IsTaNbUl 1

Döndük evimize 5 gün oldu hatta, çok tembel oldum ben bu blog konusunda okuyorum yorum yazıyorum ama kendi bloguma yazamıyorum..
Hem tatil hem düğün hem sağlık nedenlerinden dolayı istanbuldaydık.. İlk gittiğimiz gün düğüne ertesi gün göz doktoruna diğer günlerdeyse gezmelere..
Babamın göz kontrolü aynı zamanda benim göz kontrolüm içim hastaneye gittik babam gayet iyi şükür.. Ben ise sol göz 2 numadanda fazla miyop sol gözde ise retina duvarında incelme varmış.. Sol gözümden lazerle küçük bir operasyon oldu sağ göz içinse yine lazerle operasyon için zaman belirledik.. Gözlükten kurtulacağım inş. Aralık gibi..
Gezmeler anlatılmakla bitmez güzel anılarla döndük..
dev akvaryumu ziyaret ettik, boğaz turu yaptık, çok alışveriş merkezini ziyaret ettik, telli babada dua ettik, beylikdüzü pazarını gezdik..




15 Temmuz 2011 Cuma

İstanbuull...

Tıngır mıngır gidiyor herşey. Şükür bunada kötü gitmesindense tıngır mıngır gitmesi iyi birşey..

Bu akşam istanbula gidiyoruz yağız oğlan,anane,dede,niloş,dayı ve küçük anneyle..  Azıcık endişeliyim uçak konusunda nasıl durdururum onu 45 dakika diye oyuncak kitap yüklenip binmek lazım uçağa..
Biraz ters oldu bizim iş bütün istanbul bodruma taşınırken biz istanbula. :)
Güzel olacak..Çoluk çocuk 5-6 gün oralardayız..

Dönüşte güzel anılarla resimlerle buralardayız..