26 Temmuz 2009 Pazar

Son 1 gün Yağız geliyor...

Oğluşu almaya gidiyoruz yarın, dualarınız bizimle olsun.. detaylar daha sonra

sevgilerimle...

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Çatladım..

Çatlamadım derken son 1 aydır çatladım maalesef :( Ama göbeğem değil göğüslerim çatladı hemde ne çatlama baktıkça sinirim bozuluyor. Şunu kesinlikle doğruluyorum çatlayacağı varsa çatlıyor o kadar kremler o kadar yağlar ıhhh banamısın demedi.. Hanımlar düzelme şansı olmaz mı acaba yaa... Ben yinede kremlere yağlara devam edeyim. Başka çözümleri olan varsa da yazsın lütfen...

Bodrum bir sıcak anlatamam size.. Denize gireyim diyorum aman bütün plajın gözü üstümde. Hala üzerime olan bikinilerimi giymek varken mayomu alayım şimdi boşuna, yok almadım kendi bikinilerimi giymeye devam ama nedense çok taktım bu biri beni gözetliyor olayını rahat rahat giremiyorum. Şu son 2 haftayı nasıl geçireceğim bilmem..

Hala bodrumda mı izmirdemi doğum yapacağım kesinleşmedi inş bu cuma kesinleştiriyoruz ama sanırım izmirde doğum yapmak zorunda kalacağım tronbosit değerim düşmeye devam ediyor. Bu değeri yükseltecek ve bebeğin ciğer gelimişime katkısı olacak bir iğne oldum ama bu yükseklik ne kadar sürüyor garantisi yok. Hayırlısı olsun diyorum..

Eve internet işini hızlandırdım sanırım doğum yapıncaya kadar evimde internet olmuş olacak. Kampanyaları incelemekle meşgulum şuanda. Connect kart araştırması içerisindeyim. 3 firmayıda inceliyorum benim gibi araştırma yapacak olanlar için;1 gb bana yetersiz geldi onun için 3 gb bakıyorum hep.
turkcell 3 gb aylık 60 tl /12 ay
vodafone 3 gb 50 tl / 12 ay
avea 4 gb 55 tl / 12 ay



16 Temmuz 2009 Perşembe

36+2 beklemedeyiz..

Evet evet 36. haftaya da girdik. Oğluşun sağlığı gayet iyi şükürler olsun. 3 kg gibi görünüyor kilosu, annesi olan benim ise 74 ile 75 arasında gidip geliyor :) Sıcaklarla aramız pek iyi değil nefes almam çok zorlaştı sanırım kanala girince normale dönecekmiş bekliyorum. Hareketlerim kısıtlanmaya başladı daha yavaşım artık. Hızlı yürüyemiyorum, yatakta rahat dönemiyorum, kanepeden çok çok rahat kalkamıyorum, rahat eğilemiyorum, devamlı yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum sanırım artık hamile olduğumu anladığım zamanlardayım..

Doktorumuzla son randevumuzda aklımız iyice karıştı bizden çok onun aslında.. Trombosit değerim hala aynı yerde duruyor şükür fakat biranda düşerse yandık. Her hafta tekrar tahlil yapıp bakıyoruz kesin bir şey yok yani şuanda doğumu nerede yapacağım, nasıl doğum yapacağım, hangi hastanede doğum yapacağım bir belirsizliktir gidiyor anlayacağınız. Bende gerilmekten ve tedirgin olmaktan vazgeçtim artık kadere bıraktım ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız tek duam bizim için hayırlısı ne olacaksa onu yaşayalım. Heran herşeye hazırız. Çantamız hazır, odamız hazır beklemedeyiz..

6 Temmuz 2009 Pazartesi

mimlenmişim..

elfeyp mimlemiş benim. Pc başına geçmişken hemen cevaplayayım..

1-kullandığım parfüm; hamilelik nedeniyle pek fazla parfüm kullanamadım. Ama hamile olmadığımı farz edersek :) Gündüzleri ruh halime göre yves rocher hindiztan cevizli, avonun tropikal bir parfümü, çeşitli markaların deodorantları. Geceleri ve özel zamanlarda da senelerdir vazgeçmediğim Bulgari blv ve Burberry brit sheer.
2-kullandığım kremler; o kadar çok değiştirdim ki sonunda karar verdim en pahalısıda aynı işi görüyor normal olanıda..cildim için diadermine nemlendiricisi ve tonik göz kremi clinique vucut içinde senelerdir johnson's baby vucüt yağı, nivea ve arko selülit kremleri bir sürü krem vs var evde ama hepsini yazmayayım
3-en son okuduğum kitap ; hala okumakta olduğum 2 kitap :) elif şafak- aşk, osho- çocuk. bitirdiklerimden hatırladıklarım ayşe öner bebek bakım kitabı :), naşide gökbudak- feraye, çeşitli yazarların çocuk ve bebek kitapları
4-en son aldığım 3 ürün ; linens den bebek odası için perde, days in colors yatak örtüsü, days in colors bornoz set .. çok ev amaçlı olmuşum ben yaaa :)
5-seyrettiğim 3 dizi ; bende yaz tatiline girdim...

Bende ilyasın annesi yelizi mimliyorum. ilyasa çok uzun sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar diliyorum ayrıca...

1 Temmuz 2009 Çarşamba

34. haftadayız..

Biraz gündemimin yoğun olmasından dolayı yazamadım. Haber çokta pek keyifli haberle yok maalesef.. (dedemin kalp krizi, kardeşimin eşi mlk nin yeni atağı izmirde hastanede yatması niloş bebekle ilgilenmem ) Yinede şükrediyorum..

34. haftamızın içindeyiz maalesef oğluş pozisyonunu pek sevmemiş olacakki başı yukarda duruyor yani makat duruşunda. 38. Haftaya kadar dönme şansı varmış, umuyorum ve dua ediyorum normale dönmesi için. Tempoma oda dayanamadı :)

Son yapılan kan tahlillerimde trombosit değerim düşük çıktı, tahlillerim tekrarlanacak ve eğer hala düşükse bodrum dışında daha teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerekebilecek. Maalesef tedavisi yada benim yapacağım bir şey yok, herşeyin yoluna girmesi için dua etmekten başka.

oğluşun bize gülücük atarken esmini koymak istiyordum ama evde unuttuğum için koyamayacağım. en kısa zamanda söz..

kendinize ve sağlığınıza dikkat edin..