21 Mayıs 2009 Perşembe

Aldık verdik.. :)

Sonunda alışverişin büyük baş kısmından çoğunluğunu dün ve bugün hallettim. Sizinlede paylaşayım dedim. Yerimden kalkmadan gayet yorucu bir çalışma oldu..:) Bakarak dokunarak almak daha kolay sanırım..

Fisher price ana kucağı hem fiyatı uygundu hemde görüntüsü çok hoşumuza gitti.. Ayrıca 2 kademeli..
Maxi cosi quinny zapp bebek arabamız. Daha önceki yazılarımda bahsetmiştim zaten aklımda hep bu arada vardı onun için başkasını beğenip alamadım..
Weewell telsiz. Baktım baktım rengi modeli,çekim alanının fazla olmasından ve fiyatından dolayı buna karar verdim. Umarım pişman olmam..

Braun 4020 kulaktan ateş ölçer. Kullanıcı yorumları, bir arkadaşımın kullanıyor olması ve indirim döneminde olmasından buna karar verdim.
Tabi zannetmeyin işler alışverişle bitti asıl işler daha yeni evde başlıyor..:(
Balkon olarak kullanmadığımız bölüm kapatılacak giyinme-dolap odasına çevrilecek.
Çocuk odası ile yatak odamızın yeri değişecek..
Bütün ev boyalanacak..
Halılar perdeler vs yıkamaya gidecek
Oğluşun odası gelecek, yerleşecek
Kıyafetler yıkanacak ütülenecek..
Puff çok iş varmış, tabi bu listeye eklemediğim daha bir dünya iş var. Büyütmeyeceğim gözümde hepsi olcak bitecekk.Düşünmüyorum, büyütmüyorum.... demek isterdim ama düşünüyorumda büyütüyorumda endişeleniyordumda. ahhhhhh

4 yorum:

Efsun dedi ki...

demekki tipik hamile durumu böyle oluyor, son anda evin bütün islerini halletme istegi:) bizde badana, temizlik yapip gecirdik son zamanlari:) annenin eskiden gelen yuva yapma dürtüsüymüs bu, kolay gelsin sana canim. bebisin odasini boyayacaksaniz dikkat edin, burada zehirsiz, bebek odalarina uygun boyalar satiliyor. boyalardan havaya karisan zehir, badanadan sonra en az 3 üc ay daha odada kaliyormus:( aklinda bulunsun. aldiklariniz cok güzel, güle güle mutlu mesut kullanin:) sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

efsun evet hamile olan arkadaşlarımın hepsinde ve tanıdığım herkeste aynı telaş ev hazırlanacak işler var sanırım dediğin gibi içgüdüsel birşey. evet boya araştırmasına girmedik daha bakalım..
inş beğenir eşyalarını ve odasını..

Yelish dedi ki...

canim ben sayfa actim
www.annelerbilir.blogspot.com
bak ordada enterasan fikirler var :))

simdi ne yaptin yaptin , bu bebeer hareketlensin is hic bitmiyorrrrr

iyi gunlerde kullanin hepsini

Mert'im dedi ki...

Tatlı telaş bunlar bilirim aldıklarının hepsine bakarsın tekrar tekrar ve hayal kurarsın :) İyi günlerde kullanın inşallah.