13 Mayıs 2009 Çarşamba

Ben çalışmak istemiyorum....


Bir güzel olduki burda havalar sormayın. Hiç heves yok içimde çalışmak için resmen gün sayıyorum, hatta saatleri bırakmak için işi. Zaten bilen biliyor çokta istekli gelmiyorum mecburiyetten böyle olunca iki kat fazlalaşıyor isteksizlik. Ne zormuş zevk almadan çalışmak, istemeden, sevmeden.. 12 senedir aynı iş yerindeyim hep koşarak geldim işimin başına şimdi sürüklenerek.. Üzülüyorumda böyle yazarken ama ne yapabilirim ben getirmedim bu duruma onun için içim rahat.. Son haftalarımı yaşıyorum bu ofiste doğumdan sonra dönermiyim bilmem hele oğluş gelsin bakalım bize, neler olacak göreceğiz.

Artık çok fazla geleceği planlamıyorum ne getiriyorsa hayat onu yaşıyorum, yaşamaya çalışıyorum. Nasılsa çok fazla müdahale edemiyoruz hayata ne gelecekse onu yaşıyoruz kısmen.

Buarada oğluşun küçük parça alışverişleri bitti bana pek fırsat kalmadan tamamlandı anane babanne tarafından:) Şimdi anne ve babasının büyük baş alacakları kaldı :)

Nasıl geçti 7 ay ben hatırlamıyorum zaman resmen koşuyor. Gün yaklaştıkça merakım, hasretim, telaşlarım, endişelerim artıyor. Böyle kalbim pır pır ediyor çıkacak gibi, sevinçten mi telaştan mı endişeden mi uçacak kalbim pek kestiremedim daha..


Neyse arayı çok açmadan yazmaya çalıştım yine. Şimdi pelin kaçar, balıklı salata yapmaya ve yemeye..:)

Bodrum gibi gününüz güneşli, keyifli, deniz kokulu, pırıl pırıl olsun..

4 yorum:

Efsun dedi ki...

Ay evet ne zor dimi doguma az kala calismak. Benimde Allah'tan bir sürü fazla mesaim vardi cok ise yaradi izne cikarken:) Heyecanini yürekten paylasiyorum, hersey yolunda gider merak etme. Dogumun nasil olacak? Karar verebildinmi? Kendine ve oglusa iyi bak. Sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

efsuncum sorma birde benim iş yerimde problemler var iyice kaçtı hevesim.İnş herşey yolunda gider burdan resimlerimize bakarız. Doğumla ilgili hep aklımdan geçen normal doğum ama tabi sağlık durumumuz neyi gösterecek bilmiyorum çok büyük konuşmak istemiyorum..öpüyorum seni

Yelish dedi ki...

Canim benimm Kiyamam sana ben
Hamilelik stresi sarmis bakiyorum :) Hey gidi gunler ; birara etrafimdaki hicbirseye tahammul edemez olmustum - kocamda buna dahil hehe Sen dua et , boyle bir sorunun yok Garibimin birsey yaptigida yoktu bana ama takicam ya birilerine

az kaldi az , sen o tosunpasayi kucagina bir al varyaa ; ne is , ne isyeri , ne sicak , ne soguk...Dunya viz gelir !!! :)

Varya adim atar atmaz Bodrum'a ilk isim balik yemekkk

uğurlu gelecek dedi ki...

Benim tahammülsüzlüğüm sadece işime yaa tabi ara ara hormonlar oynadıkça çeşitli şeylerede oluyor eşe dosta eve arabaya vs :)
yelizcim gel ben sana balıkların alasını yediririm misss gibi..