25 Mayıs 2009 Pazartesi

Yaz mı geldi ne..


Ya bir sıcak başladı Bodrumda sanarsınız Temmuz Ağustos sıcağı.. Tabi bu durumda dışarıda gündüz yürüyüşleri falan pek mümkün olamıyor, çıktığımda dilim dışarda nefes nefese geri dönüyorum.:)Sanırım kalan 2 ay sıcaklar yüzünden biraz zorlu geçecek.
Gece uykuları da artık pek deliksiz olamıyor maalesef, huzursuz, tetikte ve bol rüyalı oluyor uykularım, bir gecede eskişehire gidiyorum bodruma geliyorum tatile çıkıyorum evlerden evlere geziyorum, dünya kadar insanı görüyorum 3-4 rüya sığdırıyorum bir geceye tabi sabahta beynim dolu deli gibi kalkıyorum yarı hatırlar ya hatırlamaz vaziyette.
Hafta içi iş için erken kalktığımdan hafta sonlarıda hadi uyuyayım biraz diyorum, oğluş alıştı herhalde hersabah 07:30 da kalkmaya bu sefer o durmuyor kalkalım diye :) çok dakik çookk..


Şimdi az kaldıya işi bırakmam için, ne hayaller kuruyorum iş yerinde oturduğum yerden, şöyle uzanmışım kumsala yanımda buz gibi limonata yada buzlu diyet kola mis gibi hava yanımda dedikodu yapacak dostlar, sıcaktan kavruldunmu atla denize iskeleden balıklama, acıktınmı öğlen hamburger cips yada çiğbörek ayran, akşam gün batımına orta kahve mis gibi hafif serinleyen deniz havasında.. Nasılda gözümde canlandırdım varya şimdi haftaya açıyorum deniz sezonunu ben bu gazla..:)) Tabi bazı eksikliklerle balıklama atlama olmadan, fazla güneşte kalmadan, çiğ börekleri cipsleri fazla kaçırmadan..



ps: Yaptığımız alışverişler bugün geldi pek mutlu oldum. Hepsi tam istediğim gibi görünüyor, detaylı inceleme akşama olacak artık.

resim geçen sene ki deniz sefalarından...:)

3 yorum:

elfeyp dedi ki...

Bize de haber ver yalıya giderken. Ne balıklaması kıyıdan kıyıdan gideriz artık :)
Ben denize girerken Güneş o kadar çok oynardı ki karnımda ödüm kopardı :)

Efsun dedi ki...

Kiskandiiiimmmmm:) Bizdede bugün 35 derece bide ormanin icinde, nemi düsünebiliyomusun! Disarisi sicak ama denizimiz eksik:( Az kaldiii, uyuyabildigin kadar uyu, tembellik yapabildigin kadar yap derim ben sana, iki ay sonra ihtiyacin olacak bu enerjiye:) Banada bi diyet cola lütfen:)

uğurlu gelecek dedi ki...

elf ben inerken ararım seni sahilde buluşuruz artık bol bol yüzcez.:)
güneşin suyu seveceği ozamandan belliymiş..
efsun kıskanma ya gel sende hepkişi gideriz diyet kolaları içeriz yüzeriz... gel hadi bekleriz..