16 Temmuz 2009 Perşembe

36+2 beklemedeyiz..

Evet evet 36. haftaya da girdik. Oğluşun sağlığı gayet iyi şükürler olsun. 3 kg gibi görünüyor kilosu, annesi olan benim ise 74 ile 75 arasında gidip geliyor :) Sıcaklarla aramız pek iyi değil nefes almam çok zorlaştı sanırım kanala girince normale dönecekmiş bekliyorum. Hareketlerim kısıtlanmaya başladı daha yavaşım artık. Hızlı yürüyemiyorum, yatakta rahat dönemiyorum, kanepeden çok çok rahat kalkamıyorum, rahat eğilemiyorum, devamlı yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum sanırım artık hamile olduğumu anladığım zamanlardayım..

Doktorumuzla son randevumuzda aklımız iyice karıştı bizden çok onun aslında.. Trombosit değerim hala aynı yerde duruyor şükür fakat biranda düşerse yandık. Her hafta tekrar tahlil yapıp bakıyoruz kesin bir şey yok yani şuanda doğumu nerede yapacağım, nasıl doğum yapacağım, hangi hastanede doğum yapacağım bir belirsizliktir gidiyor anlayacağınız. Bende gerilmekten ve tedirgin olmaktan vazgeçtim artık kadere bıraktım ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız tek duam bizim için hayırlısı ne olacaksa onu yaşayalım. Heran herşeye hazırız. Çantamız hazır, odamız hazır beklemedeyiz..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

herşeyin kolayca gerceklesmesini umarım.
ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama anadolu saglik merkezi dogum icin sahane, hemsireler şukela idi, bebege ve emzirmeye cok onem veriyorlar, aklında bulunsun.
sevgiler.

Efsun dedi ki...

Hadi bakalim hayirlisi az kaldi:) Hic merak etme her sey yolunda gider! Doktorunun calistigi bir hastane yokmu, dogumuna girmeyecekmi kendisi. Benim doktorumun calistigi hastanede yaptim ben dogumumu, o günde tesadüf nöbetciydi kendisi, bütün dogum boyunca yanimdaydi. Benim icin dogumu güvendigim, hamileligimin seyrini bilen bir doktorun yapmasi önemliydi. Thomas'la annemde yanimdalardi, hic korkmamistim o yüzden:) Sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

kiraz sevdası teşekkür ediyorum. Umarım herşey yolunda gidecek..
efsuncum az kaldı ne demek son haftalar heyecan bastı :)Bodrumda değilde izmirde doğum yapma durumum var öyle olursa hiç tanımadığım bir doktor doğurtacak beni onun için biraz endişeliyim bakalım bu hafta belli olacak ne olacağı..