22 Temmuz 2009 Çarşamba

Çatladım..

Çatlamadım derken son 1 aydır çatladım maalesef :( Ama göbeğem değil göğüslerim çatladı hemde ne çatlama baktıkça sinirim bozuluyor. Şunu kesinlikle doğruluyorum çatlayacağı varsa çatlıyor o kadar kremler o kadar yağlar ıhhh banamısın demedi.. Hanımlar düzelme şansı olmaz mı acaba yaa... Ben yinede kremlere yağlara devam edeyim. Başka çözümleri olan varsa da yazsın lütfen...

Bodrum bir sıcak anlatamam size.. Denize gireyim diyorum aman bütün plajın gözü üstümde. Hala üzerime olan bikinilerimi giymek varken mayomu alayım şimdi boşuna, yok almadım kendi bikinilerimi giymeye devam ama nedense çok taktım bu biri beni gözetliyor olayını rahat rahat giremiyorum. Şu son 2 haftayı nasıl geçireceğim bilmem..

Hala bodrumda mı izmirdemi doğum yapacağım kesinleşmedi inş bu cuma kesinleştiriyoruz ama sanırım izmirde doğum yapmak zorunda kalacağım tronbosit değerim düşmeye devam ediyor. Bu değeri yükseltecek ve bebeğin ciğer gelimişime katkısı olacak bir iğne oldum ama bu yükseklik ne kadar sürüyor garantisi yok. Hayırlısı olsun diyorum..

Eve internet işini hızlandırdım sanırım doğum yapıncaya kadar evimde internet olmuş olacak. Kampanyaları incelemekle meşgulum şuanda. Connect kart araştırması içerisindeyim. 3 firmayıda inceliyorum benim gibi araştırma yapacak olanlar için;1 gb bana yetersiz geldi onun için 3 gb bakıyorum hep.
turkcell 3 gb aylık 60 tl /12 ay
vodafone 3 gb 50 tl / 12 ay
avea 4 gb 55 tl / 12 ay



6 yorum:

Tarkanın Annesi dedi ki...

Bepanthen krem iyi gelebilir belki kullanmanı tavsiye ederim

Efsun dedi ki...

sorma ayni sey benimde basima geldi hemde son bir haftada! leon can bir hafta gecikmeyle geldi dünyaya, ne olduysa o bir haftada oldu dogrusu. benimde göbegimde yer yer catlaklar oldu ama dogumdan sonra o kadarda belli olmuyorlar. pek bi caresi olmuyomus olusan catlaklarin, bende aktardan hakiki kakao yagi almistim, sabun gibi birsey ondan sürdüm bayagi bir süre, faydasi oldu gibi gelio bana. hadi bakalim günleri sayiyoruz:) sevgiler

elfeyp dedi ki...

İlle de oluyor işte o çatlaklar. Benim de son hafta olmuştu. Ama bünyem alışık :) Ortaokuldayken de çok hızlı uzadığım için bacaklarımda olmuştu. Zamanla azalır gibi oluyor. Sağ salim kucağında bebeğin uyurken unutursun çatlağı patlağı :)

Mert'im dedi ki...

boşver çatlağı falan :) zaten anne olunca hiççç takmazsın bile varsa yoksa çocuğun artık bundan sonra. Benimde bacaklarımın üstünde olmuştu ama 2 çizgi halinde kedi tırmalamış gibi ve ben hiççç çatlak kremi falan kullanmadım olacaksa oluyor yaniii biraz soya çekim galiba. Malesef geçmiyor :((

Yelish dedi ki...

ah canim yaaa
Hatiliyorum yazmistim sana kremlere cok para harcama diye .Catlayacak meme/gobis illa ki catliyor AMA bosverr takma sen bunlari .Catlagin caresi malesef ki yok ama eminim ki bulacaklar ..Dua edelim :)
Bebise iyi bak sen az kaldi
Bodrum cok sicak gercekten YANIYORUZZZ
Ne bakiyorlar ya adami sinir etmesinler
giy bikinini karnini gere gere yuz valla !
Dogum icin de hayirlisi olsun diyorum , biran once hersey normal degerlere gelsin insallahhh
sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

tarkanın annişi bir o kaldı onuda deneyeyim bari :)
efsun kakao yağı işe yaradı ama işte yelizinde dediği gibi olacağı varsa oluyormuş önüne geçmek mümkün değilmiş onu anladım sanırım haklısın şimdi çok fazla takacak şeyim yoksa ondan takmış durumdayım hele oğluş olsun çatlak matlak tın olacak galiba..
yelizcim ben doğurmadan görüşelim bari...:)