7 Aralık 2010 Salı

Kış / Düzen

Dün itibari ile kış geldi sanki Bodruma hafif bir soğuma oldu havada. Sabah o sıcacık yatağın içinden kalkmamak için kendime nedenler ararken sincapın anneeee sesi kaldırıyor sabahları beni. Heleki şu son 2 sabahtır babişkoda kendine nedenler arıyor işe geç kalmak pahasına da olsa, kaç kez çalıyor alarm bilmem..
Anne pek oralı olmayınca bu sefer baba diye sesleniyor, mecbur kalkıyoruz o sıcacık yataktan..
Gündüz uykuları teke mi düşecek bilmem dua ediyorum düşmesin diye. O kadar memnunum ki 2 kez uyuduğuna
Düzenli bir çocuk olacak sanırım tamam dağıtmak istediği zaman çok dağıtıyor herşeyi heryer heryerde olabiliyor ama o yerine komutu geldimi nerden ne şekilde aldıysa yerine koymaya çalışıyor.. Heleki geçen sabah balkonda ayakkabılarını giyip gitmek istedi anlattım şimdi gezme zamanı değil vs diye hadi dedim ayakkabılarını yerine koy. Diğer ayakkabılarının yanına aynı şekilde düzelterek yerlerştirdi tabi ben mestttttt :)
Aferinleri aldı, yeni huyumuz doğru yaptığı şeylerde kendini alkışlıyor..
Seviyorum seni minnoş..

4 yorum:

ŞEKER dedi ki...

canım benim ya.. ne güzel çıkmış foto.da. ayrıca aferin. benim kızım onun tam tersi :(

Adsız dedi ki...

Portakal yiyişini sevsinler annesinin minnoşunun :).

Duru'nun da gündüz uykusu 1'e düştü gibi. Ben de uyandığında anneee diye seslenişine bayılıyorum. Şu sıralar da kapı çalıp da gelen anneanne , dede veya baba ise ayakkabılarını veya montunu getirip dışarı çıkmak istediğini belli etmesine bayılıyorum. Anlatılanı anladıkları zaman hakikaten mest oluyor insan. Nasıl bir hızla gelişiyorlar ve büyüyorlar değil mi?

Sevgiler.

elfeyp dedi ki...

Eeee, büyüyor artık annesi :) Bi ara toplanalım yine ok?!

Hande dedi ki...

Bizim neredeyse 15 gündür tek uykumuz, biraz daha uzun uyuyor ama yine de zorluyor bu tek uyku bizi..