9 Ağustos 2011 Salı

Buara en basit şeylerden çok mutlu oluyorum..

 En küçük şeyden balkonu yıkadıktan sonra çıkan temizlik kokusundan yıkarken çiçekleri sulamaktan suladıktan sonra çiçeklerin hemen canlanmasından yağızın balkondaki sulara şap şap ayaklarını vurmasından akşamları kocayla o temiz balkonda içilen yorgunluk kahvesinden yağızın 4 gündür günün çoğunluğunu hatta bütün günü bezsiz geçirmesinden ben evdeyken anne çişim geldi demesinden çişini yaptıktan sonra yüzündeki gülümsemeden yaşasın demesinden, sabah ezanına uyandığımdan, ezan sesini duyduğumdan, sabah o serinlikte ohh mis gibi uyuduğumdan çok mutlu oluyorum..
Deli annem yazıyorya mutluluk dersleri, bugün bende yazayım dedim kendime hayatta ne kadar çok mutlu olduğum şey var onu hatırlatmak istedim kendime gerçektende ben buara bu yukarda yazdığım şeylerden çok mutlu oluyorum.. Şükürler olsun..


6 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Valla okumak keyifliymiş sahiden böylesi şeyleri.. Mutsuzluk nasıl bulaşıcıysa mutluluk da öyle demek ki.. Her yazdığını hissettim, doğru ya dedim.. Yıkanırken ki koku değil mi, evet ben de severim ama yazmasan bilmeyecektim..

turkuaz kıyılar dedi ki...

hayatında hep böyle küçük şeylerden mutluluk duyabil inşallah...hepsi çok güzel ama en çok yağızın balkondaki sulara ayaklarını şap şap vurması yüzümü gülümsetti:) bu arada blogunun görünümü çok güzel olmuş...

evrim dedi ki...

ne guzel boyle kucuk seylerden mutlu olabilmek.blogun cok guzel!
http://maffionista.blogspot.com/

Stil Direktoru dedi ki...

Ben kendi kendimle mutlu olurum her dem sen de böylesin demek ne güzel fıstık .)

Stil Direktoru dedi ki...

Bu arada yorum alanını pop up sayfa yap bacım ayarlardan bak benim blogda yan kolonda blogger bilgileri var onları oku yap çalıştığın yerlerden sorucam .) işine yarar hem böyle fotoların bit kadar çıkmaz herşeyi izah ettim o yazılarda mucx

aylintoygun dedi ki...

Mutlu olmak bu kadar basit işte:)