1 Haziran 2009 Pazartesi

Havuz anası...

Açtım sonunda sulu sezonumu açtım. Dün havuzun tadına baktık, henüz denize cesaret edemedik inş haftaya.. Glsh oğluşu cırcır böceği mertoşda renk kattı tabi günümüze..Koca göbekle salına salına bir yüzdüm sormayın:) Allahtan kimsecikler yoktu, bizbizeydik. Çok iyi geldi su bu hafta artık iş yerinde son günlerim ara ara gelip gideceğim onun için inş zaman yaratırsam bol bol yüzmek istiyorum.

Malum bilirsiniz beşiktaş şampiyon oldu kocama gün doğdu. Arabayı süslemiş bayraklarla giydirmiş koltuklara formaları, beşiktaşla yatıyor beşiktaşla kalkıyor 2 gündür, içime fenalık geldi. Tv nin başından kalkmıyor kupa töreni görüntüleri, yorumlar, bjk tv yani kısaca beşiktaşla ilgili tüm programları izliyor banada böhhhhgg geliyor. Ne zaman biter bu tantana acaba.??

Elf yazmış yapılan işleri onları okudukça depresyona girdim daha bende bir çivi çakılmadı off yaaa ne zaman olacak bunlar ben en iyisi yavaş yavaş birşeyler yapmaya başlayayım kendi çapımda..


5 yorum:

Adsız dedi ki...

koca mevzumuz aynısı. Birtane de aynısından bizim evde var. Sabahtan akşama kadar Beşiktaş TV izliyor.Dün misafirliğe gittik inan gitti başka odada kupa törenini izledi.napcan.
İşin biraz zor yapılacak çokşeyler oluyor ama inan bana birşekilde hepsi halloluyor. Önemli olan yavrunan sağlıklı doğması ve büyümesi. Söz çocuksa gerisi teferruat unutma.

Adsız dedi ki...

offf cok özledim ben de yüzmeyi çokkk vakit varken kaçırmayın.

Yelish dedi ki...

Ohh yuz bl bol.Ben hamileyken spora gidip yuzuyordum , havuzdayken icimde cosuyordu Ilyas , taklalar atiyordu .Bu arada iyki yuzmusum yani , yuzmesem 40kilo mu alirmisim acaba hahaha

Hersey olurr , germe kendini.Doguma iki hafta kala yeni eve tasindik biz :) Zaten hemen odasina koymayacaksin dimi ? bir muddet yaninizda yatacak diye tahmin ediyorum ?
Nasil heyacanlaniyorsundur simdiii .Az kaldi , cok azzz..

uğurlu gelecek dedi ki...

sibel;arabaya asmış bayrakları bende dikkat etmedim dün ana bir baktım gören kornaya basıyor dedim noluyor sonra aklım başıma geldi bayrak için kornaya basıyorlarmış:)kiraz ve yeliz dedimya vakit buldukça yüzmek istiyorum inş haftaya denizide açıcaz ohhh bu sefer deniz anası olarak yüzücem :)
yelizcim ben odama beşik almadım, şuan için onun odasında vakit geçiricez zaten odalarımız çok yakın hık dese duyulacak durumda..zaman yaklaştıkça acaba nasıl kilosu nasıl kime benziyor nasıl bir bebek olacak diye kuruyorum hep zaman yaklaştıkça heyecan artıyormuş doğruymuş..

Yelish dedi ki...

varya ilk gunden o kendi odasindayse eger SUPERSIN diyorum .Bence harika birsey yapiyorsun...Evet bende en cok yuzunu merak ediyorum , hatta cildiriyordum merakimdan :)