4 Haziran 2009 Perşembe

pufff ilk günden sıkıldım...

Dün uzun aradan sonra haftaiçi ilk defa evde vakit geçirdim bütün gün.. Yazmıştım daha önce artık evdeyim doğum iznim başladı. Ama evde duramıyorum rahat batıyor bana. Dünden sonra bugün kendimi ofise attım. Evde afakanlar bastı. Aklıma yapılacak olan henüz yapılmaya başlanamayan işler geldi, kabus gibi..
Sonra maalesef internet yok yani telefonumuz bile yok henüz, sitemizin alt yapısı çok gelişmiş olduğundan çok gelişmişlikten telefon yapısı yapılamamış senelerdir. Bende araştırmaya başladım en yakında wireless ile bağlanan birilerini buldum şimdi onlarla iletişime geçip ortak kullanmak için izin koparmaya çalışacağım. Yoksa bana bu 2 ay geçmeyecek evde. Heleki işler dahada başlanamazsa hiç geçmeyecek; en son eşime dedim ya bu ustaları kollarından tutar getirirsin yada ben babamın evine taşınıyorum diye :) Çok güldü bana..

Bizden son haberleri vereyim;
Sanıyorum oğluş yakın bir zamanda bacağını karnımdan dışarıya çıkaracak. O kadar çok sıkılmış oda içerde, çok sabırsız kime çekmiş bilmem..
Hala 72 kg ne mutlu bana..
Ceviz ve kuru üzüm yemeyi sıklaştırdım. Ayrıca bu hafta demir hapına tekrar başladım aynı zamanda elevite de devam.
Kışlıkların tümünü toparladım holün ortasına koydum ufk'un gözüne girsinde yapılacak işler aklına gelsin diye.
Yoga yapmak içimden gelmiyor haftalardır yapmıyorum nasıl birşey yapmalıyımkide içime o istek tekrar gelsin..?
Dün browni yaptım değişiklik olarak içine kuru üzün ekledim pek nefis oldu ama resim çekmeyi unuttum.
Bu hafta oğluşun kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum yavaş yavaş hazırlanalım artık 30 hafta + 2 günlük olduk..

Tanrım son 8-10 hafta korkmaya mı başladım ne..:S

5 yorum:

Efsun dedi ki...

Korkmaaaaaa!!! Sakin ol, panik yapmaaaaa!!!! Yapilacak isler olur nasil olsa, sIkma canini. Bence bebek bakimiyla ilgili okumak istedigin kitaplar varsa onlari oku derim ben, cünkü sonra pek vaktin olmuyor:) Sevgiler

bayanlariçinherşey dedi ki...

yaparsın arkadaşım iş dediğin nedir biz bi girişiriz o işlere:))buarada kıyafetleri yıkama işi daha erken önce bir odası hazırlansın yıkanır dolaba yerleştirilir yoksa o engamenin arasında yine mahvolur...sen sıkma tatlı canını olur gider..hem bunu ben diyorum bak:))

elfeyp dedi ki...

Eyvaahh!! Seni son dönem panikleri sarmış, herşey batar şimdi sana :P Ben kütüphaneye üye olmuştum. Her hafta 3 kitap alıodum :) Bu arada Bodrum Kütüphanesinde gerçekten çok güzel ve yeni kitaplar var. Arada bana da gel ya da yalıda falan buluşalım. Ben de aynı hallerdeyim biliosun :) Bünye alıştı artık Allahtan :)

mine dedi ki...

hiç korkma herşey o kadar güzel olacak ki...bi bakmısın bebişin oluvermiş..

sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

evet sanırım son haftaların paniği başladı bende. sakinim iyiyim panik yok.. öpüyorum hepinizi