19 Eylül 2009 Cumartesi

Pazar attası ve bebek arabası



Pazar gezmesinde çekilmiş bir foto. Ama bahsetmek istediğim gezmemiz değil bebek arabamız. İlk yazılarımda yazmıştım bu arabayı çok beğendiğimi arkadaşım glsh kullandığını memnun olduğunu.
Olurda beni takip eden anne adayları vardır. Biz arabamızdan çok memnunuz. Küçük ptarik kullanışlı araba almak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Tek kötü yanı bu aparatı çıktığında diğer büyük aparatı takıldığında uyuma pozusyonu için yatmaması.

Gördüğünüz aparat çıkıp araba koltuğu olarak kullanılıyor kalan mekanizması ise çook küçülüp yer kaplamıyor.

Düşünenler için tavsiye ediyorum..
Maxi cosi quinny zapp marka ve model adı..

4 yorum:

Efsun dedi ki...

güle güle kullansin minis arabasini. bizde maxi cosi'yi sadece araba koltugu olarak kullandik. banada ilk etapta bu bebek arabasi pratik gelmisti fakat, seninde yazdigin gibi uyuma pozisyonu olmayisi baska bir araba almamiza sebep oldu. neden dersen ben leon can'la disari ciktigim zaman dolasmaya, bayagi bir saat disarda kaliyordum. doktorumuza sormustum o zaman, oda maxi cosi'nin arabada güvenli oldugunu ancak bebegin icerisinde 1 saatten fazla ayni pozisyonda kalmamasi gerektigini söyledi. omurilikte egriliklere yol aciyormus, bebegin o sepette uzun süre kalmasi. ama cok pratik oldugu kesin, benimde ilk tercihimdi ama olmadi:( benim gibi saatlerce orman, bayir dolasmayan herkese bende tavsiye ederim:) sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

evet bakalım diğer aparata geçelim bizde neler olacak. ne zaman diğer aparatı kullanmaya başladınız?

ELİF dedi ki...

Ben de bu arabayı kullandım ve hala kullanıyorum çok memnunum.Şimdi artık pusete biniyor yani aynı mekanizmaya pusetini taktım.

ELİF dedi ki...

Büyük aparatı dediğin pusetimi eğer onu kastediyorsan 3 aşamalı olarak yatıyor...