28 Eylül 2009 Pazartesi

Salgın..

Geçen hafta içi kardeşim, annem ve birkaç gün önce babam aynı durumdaydı. Cumartesi gece bende. Mide bulantısı ile başladı dedim herhalded üşüttüm midemi, nerde yarım saat sonra bulantı fazlasıyla arttı, üstüne istifra eklendi, sabah karşı karın ağrısı ve ishal başlad anlayacağınız sabahı zor ettim istifra etmekten elimde kolumda can kalmamıştı oğluşu kucağıma alamadım halsizlikten. Sabaha karşı dama dedi böyle giderse oğluşa faydam olmayacaktı eşimi uyandırdım doğru acile..
Acildeki hemşire  gündür bu şikayetlerle gelenlerin sayısı belli değil dedi. Hemen tahlillerim yapıldı serum bağlantı bulantı kesici iğne yapıldı uyandığımda tahlil sonuçlarımın  iyi olmadığını yüksek miktarda mikrop olduğunu söylediler ikinci serum ve iğnede yapıldı anca  gibi kendime gelebildim.. Tabi bu durumda çocuklara bulaşmadı daha kolay olurmuş devamlı ellerimi yıkamamı göğsümü ve ellerimi temiz tutmamı söylediler.

Anlayacağınız düm yarım günü hastanede kalan yarım günüde evde halsiz bitap bir şekilde yatarak geçirdim, oğluşlada emzirme zamanları dışında babişkosu ilgilendi..

Aslında dün yağızın 2. ayını kutlayacak ondaki değişiklikleri yazacaktım ama olmadı inş yarın paylaşırım sizlerle..

Aman kendinize dikkat edin Bodrumda olan salgın sizlere kadar gelmesin...

6 yorum:

ELİF dedi ki...

çok geçmiş olsun, sanırım bu tip mikroplar genelde sulardan geçiyor...

Yelish dedi ki...

cok cok gecmis olsun canim
Ben bir yazimda maske gostermistim ya
Cok koruyor biliyormusun , boyle bir salini Ilyas'a gecirmeden atlattim ben
Eczaneden alsalar sana bir kutu
Canim ya insallah en kisa zamanda iyilesirsin de koklarsin bebisini

mine dedi ki...

cok cok gecmıs olsun..

uğurlu gelecek dedi ki...

çok teşekkür ederim arkadaşlar şükür ben iyiyim artık.

uğur böcüğü dedi ki...

ah canım yeni görüyorum..çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..bu ara emzirdiğin için vucüt biraz dirençsiz sanırım daha çabuk hastalalık kapıyor insan..tekrar çok geçmiş olsun..

uğurlu gelecek dedi ki...

teş ederim hilalcim olabilir çok şükür toparladım ama..