24 Eylül 2009 Perşembe

Tatil...


Ramazan bayramlarını çocukluğumdan beri Bodrumda ailemle birlikte geçiririm, artık bizde çekirdek bir aile olduğumuza göre ayrılmanın zamanı gelmiş :) Şaka bir yana iş hayatı, o bu şu derken uzun zamandır ne Bodrum dışına çıkabildik ne de tatil yapabildik. Bu tatili çok hak ettik çook ;)
2 günlüğüne Datça- Palamutbüküne gittik kardeşim, eşi Melike ve kızları niloşla. Harika zaman geçirdik, tavsiye ediyorum mutlaka palamutbükünü ziyaret edin. Sakin, sessiz, duru harika bir köy. Bayram tatili dolayısıyla o kadar kalabalık olmasına rağmen hala sessizdi o kadar yani..


Up uzun bir sahili var, harika denizi var, leziz yemekleri var, mis gibi havası var. Bodrumdan feribotla 2 saatte geçtik Datçaya, ordan yarım saatte de Palamutbüküne..


Yağız ilk kez denizle canlı canlı tanıştı. Benle yaşarken bol bol girmiştik tanışmıştı ama canlı canlı ilk kez bu tatilde tanıştı. Soğuk geldi sanırım pek hoşlanmadı...

Bol bol yedik, içtik, eğlendik, denize girdik, dinlendik. Kocişkoma teşekkür ediyorum bu tatili bana armağan ettiği için. Melikoşa, kardeşime ve niloşuma ayrıca teşekkür harika zaman geçirttiler..Bazı resimler paylaşıyorum sizinle. Herkes her tatilde bizim gibi harika zaman geçirsinler..:)









5 yorum:

Yelish dedi ki...

Ama siz Bodrumda yasiyorsunuz , size hergun tatil degil mi zaten , biz bosunami Bodruma gidiyoruz tatile ? :P

Masallah ,o ne keskin bakislar oyle.
Bazi bebekler boyle manali bakislara dogustan sahip oluyor resmen.Denize bile girdi demek , bu oglan hepimizinkilerden hizli cikti yahu :)))
Masallah masallahhhh
Not en alttaki fotograf harika ,Allah mutlulugunuzu bozmasin

uğurlu gelecek dedi ki...

yelizcim insan içinde olunca yapamıyor işte maalesef tatili..
Sorma büyümüşte küçülmüş bakışları var birşey anlatmak istermiş gibi. Girdi denize vallahi
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım benim..

uğur böcüğü dedi ki...

ohhh canım benim çok iyi yapmışsınız walla..fotolarda harika..palamutbükü harikadan da öte ve dediğin gibi yemekler çok güzel..

Efsun dedi ki...

simdi ben böyle öpüp koklayasim gelen cocuklari gördügümde allaam tipe baaak olur tepki. pozitif bir tepkidir anlayacagin:) onun icin allaaaamm tipe baaakkk:) masallah yav, bakislara bak! sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

uğur böcüğücüm teş ederşm balayına siz oraya gidin ;)
efsun aynı tepkiyi bende veririm sorma çok anlamlı bakıyor oğluş..