20 Aralık 2009 Pazar

Beğenmedik..


Saçımı boyasam mı? Kestirsem mi? derken derken anlaşıldığı gibi saçlarıma takmış durumdaydım birde üstüne dökülme sorunum eklenince saçlarımla birlikte kardeş kardeş depresyona girdik ve bir hata yaparak boyamaya karar verdik kendisini aman pek bir hevesle anında karar vererek alıverdim boyayıverdim..
Ihgı ıhgı olmadı sinmedi içime aklımda çikolata kahve yada kestane vardı sen bu iki seçeneğide alma git bronz kahve al bir güzel boya. Kocada beğenmedi, üstüne ben eski saçlarını istiyorum demezmi..
Tamam kocişko hemen dedik. Yarın gidip tekrar boya alınıyor ve açık kahveye yakın renge boyanıyor..

Fekat aşağıdaki boyalardan hangisi? Yada başka önerisi olan?

İşe bak şimdi ne gerek vardı güzelim saçlarını boyadın.
Çok canım sıkıldı çok, pek bir pişman oldum sormayın gitsin.

Pişmanlığını paylaşmak istedim. Benim gibi saçıyla ilgili değişikliğe açık değilseniz boyarken bir kere değil beş kere düşünün..

Boyanan renk


istenen renk 1


istenen renk 2

 istenen renk 3


kendi rengim

5 yorum:

çokoprenses dedi ki...

2.renk olabilir:) dökülmeye başlayınca ben kestiriyorum gerçekten dökülme duruyor.

kalüfer böcüğü dedi ki...

Hımmm ya 3. yada 2ci olsun.Ama bir kaç hafta sonra boya yoksa saçların çok zarar görür.Hem biraz aksın gözün alışsın belki seversin.

Mlke_Btkn dedi ki...

Şu ara saçlarını salmış çayıra mevlam kayıra modun da biri olarak yardımcı olmayı çok isterdim ama!!! :)

Sanırım, kendi rengini beğendim ben :):)
kolay gele ;)

Adsız dedi ki...

boya ve dökülmeden çok çekmiş biri olarak..hiç boyama derim..Ancak öyle kendine geliyor saç..Kestir..Kendi rengine boya,kalsın.Şimdi saçlarım kısacık ama memnunum..sağlıklı uzuyorlar en azından.sevgiler..

uğurlu gelecek dedi ki...

hanımlar vallahi nasıl pişmanım güzelim kendi rengimi mahfettim diye yapacak bişey yok açık kahveye boyadım ama maalesef şuanda koyu sıkıcam dişimi kendi rengine dönmesini beklicem uzun zamanda kestirmek yok..:(