6 Aralık 2009 Pazar

Ben bu çocuğu pek sevdim..:)

2. sinema kaçamağımızı yaptık dün:) Oğluşu usulca uyuttuk yatırdık hoop atladık arabaya kaçtık sinemaya. Kocaları gönderdik Gladyoya biz kaldıkmı glshla iki arada. Ben istedim 7 kocalı hürmüz o istedi adını sen koy. Koyduk adını filmin. :)
İzlemek istediğim filmler arasındaydı da okuduğum yorumlardan dolayı azcık kararsız kalmıştım. Oyuncu kadrosunu beğenmiştim, konusuda fena değildi e sonunda glsh da kandırında beni izledik.
İzlemek isteyenler izleyin ama sonu hakkında iyi birşey beklemeyin biz daha devam edecek derken aa baktım sinema görevlisi çocuk geçti kapıya ışıklar yandı aaa aaa dedim bittimi olmadık şekilde olmadık yerde bitti film ama giriş gelişme harikaydı sonuç yoktu. Tuna Kiremitçi getirememiş sonu belkide bilinçli olarak bırakıldı ortada bilemiyorum.

Melis Birkanı pek beğeniyorum bu aralar sessiz sedasız işini yapıyor seviyorum böyle oyuncuları. Birde Ali İl var Küçük kadınlardan biliyorum, ben beğendim sinemadaki oyunculuğunuda.
Aaa birde Ahmet Mümtaz Taylan var ismi yeter ;) 

Oyunca kadrosunda birisi çekti dikkatimi pek sevdim ben bu çocuğu, izlerken dedim acaba yağız da onun gibi kara gözlü kara kaşlı yağız delikanlı olurmu diye. ( bu aralar bu moda oldu bende yağızda buna benzermi böyle olurmu diye düşünmek önceden kendime beğenirdim şimdi oğluma :)) )Güneşi gördümde bir travestiyi oynamış, Sıla dizinde oynamış dikkat etmememişim, sanırım bu filmden sonra sık görürüz onu. İsmi mi ? ismi Cemal Toktaş..




3 yorum:

bayanlariçinherşey dedi ki...

Filmdeki karizması daha bir başkaydı ama saçlar falan ben bu resimlerde beyenmedim:)))

uğur böcüğü dedi ki...

güneşi gördüm filminde de müthiş bir oyunculuk sergilemişti...ama hoş çocuk :)

uğurlu gelecek dedi ki...

iş var bu çocukta :)