10 Aralık 2009 Perşembe

Dökülme yeter..


Çok canım sıkılıyor şu saç işine çook. Tamam mevsimsel dökülecek bu aylarda ama bu kadarda olmaz ki.. Tutam tutam, her tutuşta onlarca. Yağızın üstü, yastığın üstü, koltukların üstü, yerler her yer benim saçlarım.. Napılacak bu saçlara?
Şampuan değiştirdim olmadı bakım yaptım olmadı vitaminlere devam olmadı. Ne yapmak lazım benim depresyondaki sonbahar saçlara..?

4 yorum:

elfeyp dedi ki...

Emzirirken dökülüyor plncm, benim de aynı 2 senedir. En sonunda kestirdim kısacık ama dökülme aynen devam. Dr'dan bunun için özel bir vitamin isteyeceğim.

Defnenin Annesi dedi ki...

emzirirken dökülüyor ama bu cok ama cok normal. Cünkü hamileligin boyunca hormonlar yüzünden hic sacin dökülmedi, simdi hormonlar tekrar düzene giriyor ve 9 ay dökülmeyen saclarin birden dökülüyor. Ben daha hala saclarimi hep topluyorum bide sac bandi takiyorum. Biraz pimpirikli oldugumdam... Defne 17 aylik olucak eskisi gibi degil ama hala dökülüyor...

ELİF dedi ki...

benim de çok döküldü, priorin diye bi hap kullandım ve şampuanını, nispeten daha iyi eskiye göre.

uğurlu gelecek dedi ki...

ya evet hamileyken ne güzeldi dökülme yok sönüklük yok mis gibiydi saçlarım..demekki her doğum yapan saçlarına yalvarıyormuş hamile halinize geri dönün diye:)