6 Aralık 2009 Pazar

Sünnet mi??

Yağızla doktor teyzeye gittik. Çok şükür herşey yolunda gelişimi vs herşey güzel gidiyormuş.
Boyu 65 cm olmuş kilosuda 7.800 kg. Anne sütüne devam harika gidiyorsunuz dedi doktorumuz Sevda hanım... 

Gelelim pipiyeeee dediii ( önceki kontrollerde pipi ucunda açılma olmamıştı heray kontrol eder duruma göre karar veririz demiştik) 4 ay oldu açılma olmamış sünnet olsa iyi dedii..
Evet bizde erken yaptırmak istiyorduk ama ama işte böyleee çatt diye suratıma gelince sünnet olsa iyi olur cümlesi bir an kötü oldum. Endişelendim nasıl olur erken mi başka neler yapılabilir diye..
Kaçış yok önümüzdeki aylarda sünnet olacak oğluş... Ben doktor hastane sigorta araştırmasını bitireyim önümüzdeki ay detayları görüşelim doktor teyzeyle kesin kararımızı verelim ve kestirelim :)

4 yorum:

bayanlariçinherşey dedi ki...

Hiç bahsetmedin ya sağlığı için doktor olması lazım derse yapacak birşey yok hep beraber kestirmeye gideriz artık:))

uğurlu gelecek dedi ki...

merasim yaparız :)) sizin gündem daha yoğundu atlamışım :))

Çiğdemmm dedi ki...

Bence ne kadar erken o kadar iyi. En azından biz öyle düşünüyoruz Yankı Bey için :Pp ve en kısa sürede (doğduktan birkaç hafta/ay)yaptırmak istiyoruz. Daha az etkilenecek sonuçta annesi :)

Hayırlı olsun :))

uğurlu gelecek dedi ki...

çiğdem bizde doğar doğmaz yaptırmak istedik aslında doktorumuz biraz bekleyin 5-6 ay daha iyi dedi biraz araştırdık 6 aylıkken falan yaptıralım diye karar vermiştik bakalım iyice konuşalım doktorumuzla önümüzfeki ay eğer hemen derse 5 aylıkken olur yoksa bekleriz biraz daha.. yankı bey haa pek karizmatik bir ismi olacak..:)