31 Mart 2009 Salı

Öğle yemeği mi? stand up mı?



İşimin başına döneli baya zaman oldu döndü dönelide meşhur 4 lü öğle yemeklerimiz pek meşhur oldu. Olmazsa olmaz hsn, kulağım duymuyor esn, üşüdüm hll ve tabiki bebişli ben. Çoğunlukla 4 kişiyiz tabi dışardan arada katılanlar oluyor. 4 kafa olunca içinden çıkanlarda bol oluyor.. Hergün yer kavgası..Ayşenin orası mı? sünger mi? denizciler mi? Günlük tartışma bu..
Hepsi kendi çapında ayrı güzel.
Zaten mekan yada yemek önemli değil sadece Hsn'a gülmek için buluşuyor gibiyiz..

Havalar iyi gidiyor ya fena havasında. Karın ağrılarıyla ofise geri dönüyorum. Hergün farklı ama bayat esprilerle dönüyor. Kendince tek kişilik stand up yapıyormuş. :D



ps: Bugün öyle güzelki hava.. Sanki bahar gelmeden yaz geldi.. Mis gibi dışarısı tabi biz iş yerlerine tıkıldık ayrı mesele. Bodrumda olanlar, çalışmayanlar hemen soluğu dışarıda alsın. Bir duyuru daha birkaç gün havalar böyle. Tadını çıkarın bodrumun..












Mevzuu belli

Şimdi doğal olarak mevzuu belli bebek ve hamilelik. Boş zaman bulduğumda soluğu bebek alışverişi sitelerinde alıyorum. Tabiki aklım iyice karışmış durumda.. Alışveriş listemdeki bazı akıl karışıklıklarını paylaşmak istiyorum...

Şuandaki favori bebek arabam maxi cosi quinny zapp travel set. Ona takıldığım içinde başka modellere ve markalara takılamıyorum. Kullanan arkadaşım glsh memnunmuş, yolda gördüğüm ve durdurduğum tanımadığım bayan arkadaşlardan da memnuniyetsiz bir söz duymadım..

Sleeper marka otomatik sallanan beşik mi ? Yoksa stork marka mı? Hangisi daha güvenli daha kullanışlı acaba..? Evim küçük olduğu için yatak odamıza beşik almayı düşünmüyorum. Onun yerine uzaktan kumandalı sallanan ileride mama sandalyesi olarak kullanılan şu sleeper yada stork beşik düşünüyorum.

Bu arada sadece şuanda araştırma ve listeleme halindeyim. Yani alınmış veya hazırlanmış hiç bir şey yok şuanda. (annemin arada kaçamak aldığı ufak tefek şeyler dışında) Yarın itibari ile 6. ayıma giriyorum. Sanırım bu ay sonuna doğru alışverişe geçeceğim. Tabiki işin kötü tarafı Bodrumda herşey sınırlı olduğu için bir çok şeyi internetten görmeden, dokunmadan sipariş vereceğim..

28 Mart 2009 Cumartesi

Kocamın kırık bileği




Bu aralar moda oldu bu halı sahada maç tutkusu. Hangi bayan arkadaşımı dinlesem eşinin maçlarından ve tabiki evde vakit geçirmemesinden şikayetki!! Kardeşimin eşi melk, arkadaşım perhn, arkadaşım fato gibi. Eşim ufk işleri dolayısıyla ve takibi çok zayıf olduğu için (bakmayın zayıf dediğime 120 kg gördük :S) pek katılmıyordu bu kervana, takiiii perşembe gecesine kadar. Kervana katıldı ve bileğini kırdı geldi . Geçmiş olsun kocacım. Biraz eş sözü dinlemek lazım.


Seni seviyorum..


ps: Lütfen az naz yap. Ben sana 5 aydır hiç naz yapmıyorum.. Biliyorum ben pek ilgilenmiyorum diye anne yapıyorsun o nazları. Benden annen olmamı bekleme..


23 Mart 2009 Pazartesi

auuuummmmmm


Biliyorum eskiden yoga mı varmış yada klasik müzik mi? Hiç biri yokmuş e şimdi var neden faydalanmayalım di mi?


Faydalanıyorum kardeşim yapıyorumda dinliyorum da bakalım nasıl bir minik çıkacak karnımdan :)

Harika bir kadınla tanıştırmak istiyorum sizi Anjelika Akbar. Tanıyanlar bilir bir piyanist. Cdlerinin çoğu var bende en çok Bach A Lorientale beğeniyorum. Şimdi yeni cd si Raindrops la da bir kere daha hayran oldum. Biliyoruz 5. aydan itibaren klasik müzik tarzı müzikler bebeğin gelişimi için olumlu etki sağlıyor. Klasik müzik sevmeyenlere tavsiyem dinleyip rahatlayabileceğiniz ve bebeğinize faydalı bir cd..

Hamileliğimden önce de çok uzun zaman olmasada bir süre yoga yaptım. Tabi hamilelik yogası tamamen farklı. Araştırmalarımın sonunda Dr. Neslihan İskit ile tanıştım ve hemen netten cd siparişini verdim. Çok şirin bir hanım ve anlatımı çok hoş sıkılmadan 1 saat boyunca yoga yapıyorsunuz. Aldığım günden itibarende haftada en az 1 defa yapmaya çalışıyorum. Belki yogayla alakalı belki değil 5. ay bitmek üzere ama hamilelikle ilgili bir çok sıkıntıyı yaşamadım şuana kadar umuyorum yaşamayacağım..





ps: elf e blog tanıtımım için teşekkür ediyorum.. Büyüksün elf..:D

20 Mart 2009 Cuma

Bizden haberler..

19. haftamıza girdik hatta bitmesine bile az kaldı.. Bir erkek bebeğimiz geliyor.. Kız beklediğimiz halde babamız çok mutlu normal olarak.. Yavru kartal hesabı.. Henüz çatlak kremime başlamadım. Onun yerine badem yağı, kakao yağı ve susam yağı karışımımı sürüyorum, henüz görünürde bir çatlak yok ve umuyorum olmayacak..Kelebek kanat çırpışları tekmeyle içerde dönüş hareketleri arasında olan bir hal aldı, henüz babamız algılayamıyor sanırım bir kaç haftası daha var oğlunu hissetmek için..

Kendi bebeğimin heyecanı bir yana yeni doğan ve 12. gün yaşında olan kardeşimin bebeği NİL için ayrı bir heyecan yaşıyorum. Hala olmak ayrı bir şeymiş..Harika bir duygu.. Koklamaya öpmeye kıyamıyorum... Evet aralarında yalnızca 5 ay olacak, ne mutlu bize..

İş yerimdeki kriz hala devam ediyor maalesef. Ben maaş almadığım halde (5 aydır) ofisime işimin başına geldim.. Bakalım neler olacak..

Bodrumda garip bir hava durumu var. Sabah güneşli olan hava öğleye yağıyor akşama açıyor soğuk oluyor sıcak oluyor ve tabi sonunda nezle, soğuk algınlığı salgını.. öhhhhh çok kötü burnum kıp kırmızı ve silmekten yoruldum :S