16 Ocak 2010 Cumartesi

Tekrar saç maskesi



Hala dökülüyor saçlarım ama dökülüyor demeyeceğim takmayacağım artık; dökülüyor dedikçe daha da çok dökülüyor küsüyor.. Bugünden itibaren totem yapıyorum dökülmüyor saçlarım sırma saçlarım güzel saçlarım misss saçlarım..

Ilıtılmış zeytin yağı
bal
tarçın

macun kıvamına getirilir saç tiplerine sürülür masaj yapılır 15 dk bekletirlir hafif hareketlerle masaj yapılarak yıkanır..

5 yorum:

bayanlariçinherşey dedi ki...

yazında totemi duyunca Aşk Tutulması filmi aklıma geldi:)) totemle falan dökülmücekse bende bir totem yapayım sen uygula bakalım:))

Hande dedi ki...

Benim saçlarım da acayip dökülüyor..Hatta bunu yazayım da bir sorayım bizim kızlara diyorken baktım sen de yazmışsın..Ne zaman geçecek acaba?

uğurlu gelecek dedi ki...

glsh bugünden başla toteme :))
handecim sorma her doğum yapan bayanın derdi galiba

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

merhaba ...

bloğunuzu sevgili defdef in bloğu sayesinde gördüm..ve yazılarınızı incelerken benimde bir dönem çok ciddi sıkıntılar yaşadığım bir konu hakkında yazınızı görünce yardımcı olmak istedim :)

saç dökülmesinin ana nedeni vitamin eksikliği veya hormonlardır..ben 2 sene önce sağlığımı kaybetme noktasına geldim.sadece vücutta demir bağlama ve b12 eksikliği yüzünden ! bunların eksikliği zamanla çok ciddi sorun yaratırmış.bunu çok acı yaşayarak öğrendim

ve benimde saçlarım çok ciddi döküldü.bunun en önemli nedeni çinko,demir,demir bağlama ve b12 eksikliği...sizden rica lütfen bunlara baktırın.bende biir dönem çinko sorunu 2 sene önce de b12 ve demir bağlama sorunu çıktı .bunların tedavisi ancak ilaç veya iğne ile oluyor ...ama sonuç muhteşem ..

şu an saçlarım dökülmüyor .dışardan ne kadar desteklerseniz destekleyin kesin çözüm değil.mutlaka içerden de desteklemek gerekiyor.

bu tahlililleri yaptırırsanız inanın sizde çok faydasını göreceksiniz..eğer kafanıza bir şey takılırsa mail adresim

elcinkirman@hotmail.com

umarım bir faydam olur size.sevgiler :)

Işıl dedi ki...

blogunu çok begendım sakın dogal bende beklreım oglunda cok tatlı