20 Mart 2009 Cuma

Bizden haberler..

19. haftamıza girdik hatta bitmesine bile az kaldı.. Bir erkek bebeğimiz geliyor.. Kız beklediğimiz halde babamız çok mutlu normal olarak.. Yavru kartal hesabı.. Henüz çatlak kremime başlamadım. Onun yerine badem yağı, kakao yağı ve susam yağı karışımımı sürüyorum, henüz görünürde bir çatlak yok ve umuyorum olmayacak..Kelebek kanat çırpışları tekmeyle içerde dönüş hareketleri arasında olan bir hal aldı, henüz babamız algılayamıyor sanırım bir kaç haftası daha var oğlunu hissetmek için..

Kendi bebeğimin heyecanı bir yana yeni doğan ve 12. gün yaşında olan kardeşimin bebeği NİL için ayrı bir heyecan yaşıyorum. Hala olmak ayrı bir şeymiş..Harika bir duygu.. Koklamaya öpmeye kıyamıyorum... Evet aralarında yalnızca 5 ay olacak, ne mutlu bize..

İş yerimdeki kriz hala devam ediyor maalesef. Ben maaş almadığım halde (5 aydır) ofisime işimin başına geldim.. Bakalım neler olacak..

Bodrumda garip bir hava durumu var. Sabah güneşli olan hava öğleye yağıyor akşama açıyor soğuk oluyor sıcak oluyor ve tabi sonunda nezle, soğuk algınlığı salgını.. öhhhhh çok kötü burnum kıp kırmızı ve silmekten yoruldum :S

2 yorum:

Sedosh dedi ki...

HoşGeldin...

uğurlu gelecek dedi ki...

sedosh hoşbulduk..