28 Mayıs 2011 Cumartesi

İçimin yağları eriyor sonra donuyor..

Hergün sabah bırakırken aynen bunu yaşıyorum, içimin yağları eriyor sonra işyerine varınca o yağlar donuyor azcık pişmanlık oluyor sonra geçiyor..

Soruyorum; anne nereye gidiyor cevap veriyor ite.. ben gidiyorum ozaman hoşçakal akşama aydede gelmeden alıcam seni hoşçakal. cevap veriyor babayy anniee
Böyle olgun anlayışlı bir minnoş (mahaşallah) buaralar..
Şükür ki çabuk alıştık açık konuşmak gerekirse ihtiyacım varmış, kolay mı hayır değil, 9 da ancak evde oluyoruz, ev işi, çocuk işi, yemek işi, kendi işi derken 11 oluyor uyku bastırıyor yattığım gibi kalıyorum yatakta.. Ama seviyorum çalışmayı, bir yarım minnoşla kalsada evde olmak için can atsamda hepimiz için iyi olacağını bildiğimden yaz sezonu işteyim, inş kışa evdeyim..

bol resim olsun istedim her sabah blogumu açtığımda dönüp dönüp onun güzel resimlerine bakayım..


yazlıklarla harika oldu bütün gün onu izledim.. hele o tontik ayaklardaki parmak araları..








ilk yediğinde istemedi pek beceremedi soğuk geldi şimdi ise çok seviyor dondurmayı.



bizden önce açtı sezonu velet. Kıyafetlerini ıslatınca çıkardım üstündekileri. Oh rahat rahat ıslattı çaktırmadan yarıya kadar ıslandı.







1 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Annelik böyle di mi kıyamıyoruz ne olursa olsun.Senin içinde zor oluyordur mutlaka hem ev hem iş.Allah yardım etsin canım.
Yakışıklı paşa çok tatlı 41 kere maşallah benim cadılar da dondurmayı ilk önce sevmemişlerdi bu sene ellerinden düşürmüyorlar:)))