25 Kasım 2009 Çarşamba

Bir miskinlik var üzerimde..

Pek miskin oldum ben bu aralar havadan mı sudan mı bilmem..
Misafir trafiğim var yine bu aralar pek bilgisayar başına oturamadım yazamadım, okuyamadım. Karma karışık bir yazı olacak baştan söyleyeyim. Giriş gelişme sonuç olmayacak yani..

Yağız büyüyor ve büyüdüğünü pek bir hissettiriyor. Birkaç gündür pek bir huysuz ateş mi yook, ishal mii yok, hastalıkmı allaha şükür oda yok ama huysuz işte ne istediği ne yaptığı belli olmuyor eli devamlı ağzında zaten biliyorsunuz, salyaları çenelerinde :) kusukları bollaştı acaba diyorum dişi falan mı çıkacak?? Bayramdan sonra 4. ay kontrolü var doktorumuza soruları liste haline getireyim bari sonra unutuveriyorum..

Oyun istiyor artık ilgilenilmesini istiyor yağız oğlan, çeşitli oyuncaklar gösteriyorum, ce e yapıyoruz, olmadık şeylere gülüp kahkaha atıyoruz, şarkı söylüyoruz.Ellerini daha iyi kullanıyor artık. Sık sım yüz üstü yatırıp kendi kendine debelenmeye bırakıyorum boyun ve bel kasları kuvvetlensin diye.

Saçlarımı kestirdim istemeye istemeye sıkıla sıkıla kestirdim ha öyle kısacık değil tabiki uçlarından ama bana göre kısaldı. Bayılıyorum uzun gür saçlara. Aman ne dökülüyor saçım anlatamam size uçları inceliyor uzamıyor.. Hamileyken ne güzeldi dökülme yok canlı mis gibiydi saçlarım, yağız oğlan 3 aylık oldu tutam tutam dökülüyor sizde de öyle oldumu?

Misafir trafiğinden tatlılar börekler kol geziyor unutmadım Sinangil unuyla yaptığım elmalı kurabiye tarifinide yakında yazıcam, diğer tatlı böreklerin resimlerini çekmeyi unutuyorum ya onlar içinde söz onalarıda ilk yaptığımda resimleyip yazacağım.

Bodrumda bir garip hava hala ince penyelerle geziyoruz insanın dengesinide bozuyor bu durum. Bir yandan iyi ısınma tasarrufundayız :))
Tasarruf dedimde uzun zamandır alışveriş yapmıyor almıyorum tutuyorum kendimi malum çalışmıyorumya aile bütçesine katkı..


Yağız oğlanla öptük sizi..

ps: resim pazar gezmesinden..

2 yorum:

uğur böcüğü dedi ki...

büyüyor annesi, teyzesinin bitanesi büyüyor, sen öyle köşede hep yatcak sandın galiba, yap oğlum yap :)
bendede bir miskinlik sorma gitsin..
bu arada saç konusunda sıkılma çünkü dökülme sezonunu saçların. benimde aynı çok dökülüyor

uğurlu gelecek dedi ki...

evet büyüyor yaa. saçları sorma felakat..