16 Ağustos 2010 Pazartesi

Sen bir Meleksin Melek Güneş / Doğal hayat

Elif bahsetmiş blogunda www.elfeyp.blogspot.com.
Öylesine bir konuşmaydı, buluşma yeri ve saati görüşülerek kapatıldı konuşma. 

Ortak nokta olan Ortakente gittik onun prensesi ve benim prensle. Aman o ne melek aman o ne bıcır bıcır olmuş. Fıstık mı fıstık..

Olağan annesel ve çocuksal durumlar. Popoya kum kaçar, güneş denizden çıkmak istemez, üzüm kumlanır, şeftali düşer, denizde su yutar gibi liste uzar gider. Tabi bu kadar dar zamanda da araya sohbet sıkıştırılır. Genelde konu belli çocuklar, ev hayatı..
Ben çocukların doğal büyümesinden yanayım. Aman kum oldu, aman köpeğe kediye yaklaşma, aman tavuk kovalar, aman oturma pis gibi cümlelerim hiç olmadı olmayacakta..
Eliflede aynı şeyi konuştuk doğal hayatta büyüyorlar, toprakla, tavukla, otla, böcekle, taze yumurtayla, bahçeden üzümle, şeftaliyle,domatesle vs..
Yağız kimi zaman annemlerde gün boyu topraklı, çamurlu kıyafetlerle dolaşıyor çoğu zaman ayağında sandalet bile olmuyor, tavuklarla, köpeklerle oyalanıyor,üzümü dalından salkımdan kendi koparıyor.

Ben çok memnunum bu durumdan, elifte bahsetmişya, konuşma şekilleri bile belki Bodrum usulu olacak varsın konuşsunlar nasılsa belki büyüyünce konuşmayacaklar. Şimdi özlerini yaşasınlar, öğrensinler, ilerde nasıl yaşamak isterlerse yaşasınlar..

Velhasıl çok şanslıyız övünmek için değil şükretmek için söylüyorum.. Toprakla, otla, böcekle doğal hayatla üstlerine düşmeden büyüyorlar..

çirkin olan MG ve bu ne yapıyor acaba diye bakan Y


poz veren MG

üzüm tırtıklayan Y

1 yorum:

Hande dedi ki...

Çok güzel bir buluşma olmuş,gayet güzel yapıyorsunuz doğal hayatla büyüsünler..