21 Ekim 2009 Çarşamba

Platese gel :)

Evet sonunda başlayabildim, aman haftaya başlarım aman yarın yaparm derken spor yasağı kalkalı tam 1 ay oldu ama ben anca başlayabildim.. Hamilelikten önce ve hamilelikte bol bol yoga yaptım. Platese çok uzak değilim ama ilk defa 30-40 dk yapıyorum.
Kendisinden pek hoşlanmam ama sağlıklı yaşam takıntısından dolayı azcık ilgi duyarım.. Şuanda spor salonuna gidip yapamayacağım için sabahları saat 10:00 da TV 8 de gram yağ olmayan yurdumun en zayıf bayanlarından Ebru Şallı ile yapıyorum platesi.. Biraz gıcık oluyorum ikide bir evvveeettt harikkaaayııız deyip duruyor ama duymuyorum artık onlarıda tıkıyorum kulağımı. Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır.
Bu arada yağız genelde o saatleri pek uyumuyor 2 kat enerji sarf ediyorum hareketi kaçırmayayım diye bir yandan oğluşun emziğini veriyorum bir yandan hareketi yapıyorum görmeniz lazım ..

Hadi hanımlar her sabah saat 10:00 da tv 8 de buluşalım :)

5 yorum:

çokoprenses dedi ki...

ben de hamilelikten önce spor salonunda yapıyodum.çok faydasını gördüm.dogumdan sonra da hemen başlıcam.spor yasagı kaç ay canım,sezeryan mıydı senin?

uğurlu gelecek dedi ki...

evet sezeryan dı maalesef. Doğumdan sonra 2 ay yasakdı..

Yelish dedi ki...

ben bir Pilates tutkunu olarak seni tebrik ediyorum oncelikle.

demek eveeet harikayiz diyor haha
sen bence baska dvd al , arka fonda sakinlestirici muzigi olan ;)

Ha gayret, bak Pilates nasil yapicak seni simdi :)

uğurlu gelecek dedi ki...

ya cd lerimde var ama onları izlemek zor geliyor bunda bir mecburiyet oluyor saat 10 da yaptın yaptın

çokoprenses dedi ki...

ebru şallı'nın konuşmaları sinir ediyo insanı yaw.bilmişiğini pilates yaparken bile belli ediyor.ben de sezeryan olucam:(spor yapmayı özledim.