2 Ağustos 2010 Pazartesi

1. yaş

Aile arasında küçük bir kutlama yaptık Yağız oğlan için. İyiki doğdun dedik. Çok fazla abartmadan çocukların hoşuna gitsin diye azcık süsledik ortalığı..
Sonra Bodrumdan okuyanlar için pastane önerim var.. Özcan & Özlem Pastanesi. Biraz ön yargılıydım pasta için, daha önce bu tarz pasta yapmamışlardı fakat Cengiz usta ve benim üstün çabalarımla harika bir pasta çıkmış ortaya. İstediğimdende güzeldi..
Gündüz çok fazla uyumadığı için ilk saatlerde biraz mızmızlansada, pasta kesimini erkene aldırsada, hediyeleri açınca uyku muyku gitti bizim sincapın..
İkramlar imece usulu oldu çoğunlukla,
Su böreği
Milföylü-sosisli bonbon
Kısır
Yalancı kumpir
Kurabiye
Tuzlu kurabiye
Kakao topları
Peynirli salatalık

1 yaş detayları diğer yazıda. Buyrun resimlere...













4 yorum:

turkuaz kıyılar dedi ki...

Yağız yakışıklısı da 1 oldu maşallah:) zaman su misali akıp gidiyor, günlük teleşenin içinde anlayamıyoruz bazen ama büyüyor kuzucuklarımız...Yağız bebeeee!!! çok güzel bir ömrün olsun emi, anneciğinle, babacığınla nice nice yaşlarını sağlıkla, neşeyle karşıla...iyi ki doğdun küçük prens....
Bu arada o güzel anneyi farketmedim sanmayın, o na da en kocamanından maşallah:)

elfeyp dedi ki...

Nice yaşlara, öpüyoruz...

bahriye-krm dedi ki...

son resmine bayıldım :)) tekrardan nice yaşlara yağızcım...

Adsız dedi ki...

Teyzoşum,paşam benim...Yeni yaşın kutlu,mutlu olsun...nice nice mutlu,umutlu,sevgi dolu,annenle babanla,ailenle senelere yağız oğlum benim...İYİKİ VARSINIZ ANNEN VE SEN İYİKİ HAYATIMDASIN...SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...